Algemene info

Clubinfo
Badmintonclub Torpedo is opgericht in 1982 en telt momenteel een 45-tal actieve leden.
Wij trachten alle leden hun favoriete sport te laten beoefenen in een aangename en familiale omgeving.
BC Torpedo heeft momenteel ook 3 competitieploegen die spelen in de Provinciale Badmintonvereniging Vlaanderen.

Clubavonden
Onze club speelt elke donderdagavond van 20 tot 23 u in de gemeentelijke sporthal van Wuustwezel. (Adres: Slijkstraat 5)
Eventuele sluitingsdagen worden steeds vooraf gemeld op de website.

Eens proberen?
Wilt u graag kennis maken met badminton? Dat kan natuurlijk perfect en het moet zelfs niets kosten! Al onze nieuwe “toekomstige” leden mogen GRATIS 3 keer komen spelen. Zo kunt u eens proeven van deze heerlijke sport en daarna uitmaken of u ermee wilt doorgaan… Mocht u na deze 3 gratis speelgelegenheden willen doorgaan met badminton, vragen wij u wel om lid te worden.

Lidgeld
Lidgeld wordt per jaar afgerekend d.w.z. van 1 januari t.e.m. 31 december. Voor jeugdleden (personen die op 1 januari van het lopend seizoen nog niet de leeftijd van negentien jaar hebben bereikt) bedraagt het lidgeld € 50 en voor volwassenen bedraagt dit € 85. In dit bedrag zit uw aansluiting bij de Vlaamse Badminton Liga VZW, een ongevallenverzekering en uw bijdrage voor de werking van de club.
U mag, van het moment dat u lid bent, zoveel komen spelen als u zelf maar wenst. Er staat hier géén limiet op, er moet ook niet gereserveerd worden! Gewoon komen op donderdagavond en spelen. Zo simpel is het…

Eén simpele regel
Wij vragen steeds aan onze leden om dubbels of mix te spelen. Mochten de velden druk bezet zijn en er zitten nog mensen te wachten op de bank, geef deze mensen dan ook de kans om te spelen en verlaat het veld na afloop van de wedstrijd. Enige tijd later zal er wel terug een veld vrijkomen waarop u dan terug kunt spelen. Dit lijkt ons een faire regel om iedereen de kans te geven om te spelen.

Advertentie